(Besatt) Ledig stilling: IKT-lærlingeplass i Rissa kommune

·

,

·

IKT-lærlingeplass i Rissa kommune

Vi søker etter engasjert og motivert IKT-lærling som vil gjennomføre læretiden hos Fosen IKT som er en enhet i Rissa Kommune. Mer informasjon om Fosen IKT finnes på www.fosenikt.no og www.facebook.com/fosenikt. Oppstart i august/september 2015.

Søknadsfrist: 19.04.2015

Kontaktperson er personalsjef Ola Andreas Stavne, tlf 900 14 887, ola.andreas.stavne@rissa.kommune.no

 

Gå til elektronisk søknadsskjema

 

Rissa kommune ligger på Fosen-halvøya, sentralt i Sør-Trøndelag – kun 1 times reisetid fra Trondheim. Kommunen har ca. 6700 innbyggere og har et godt barnehage- og skoletilbud samt gode tjenester innen kultur, helse og omsorg. Som fjord- og naturkommune er friluftstilbudene meget attraktive. Rissa kommune er en av 7 kommuner på Fosen og en av 10 kommuner i Trondheimsregionen. Det foregår et utstrakt samarbeid innenfor flere fagområder.

 

For å søke stillingen må du benytte vårt elektroniske skjema som finnes på www.rissa.kommune.no/ledigestillinger. Søknadsskjemaet skal fylles ut komplett med både utdanning og praksis av alle søkere. Andre attester og vitnemål vil bli etterspurt ved behov. Ved tilsetting må søker framskaffe dokumentasjon på ansiennitet slik at beregning av lønn kan gjennomføres i god tid før utlønning. Skulle det bli problematisk å benytte elektronisk søknadsskjema ber vi deg kontakte Servicetorget ved Rissa Rådhus på telefon 73 85 27 00.

Søkere/søknader om ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Ønske om å unntas offentlighet sendes på epost til postmottak@rissa.kommune.no, etter man har sendt inn elektronisk skjema. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkeren bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *